Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb gólkirályt igazolt a Vasas

A Vasas leigazolta az NB I legutóbbi gólkirályát, Radó Andrást. A Vasas a téli átigazolási időszakban is magához tudta csábítani, az élvonal akkori éllovasát, Feczesin Róbert most riválist kapott maga mellé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Radó András, az NB I gólkirálya a Vasasban folytatja! #hajrávasas💪🔴🔵 #vasas🔴🔵 #vasasfutballclub #vasasfc

Vasas FC Official (@vasasfc) által megosztott bejegyzés,

A Vasas ingyen szerezte meg a támadót, hiszen lejárt a szerződése Zalaegerszegen. Radó már a negyedik élvonalbeli igazolása a klubnak a nyáron. Korábban már szerződést kötöttek Silye Erikkel, Pekár Lászlóval és Litauszki Róberttel is.

Radónak több hazai és külföldi ajánlata is volt, de a koronavírus-járvány és klub filozófiája miatt, a Vasast választotta az élvonalbeli és a külföldi lehetőségekkel szemben.

A támadó egy évet töltött Zalaegerszegen, ahol minden bajnokin pályára lépett és 13 gólja gólkirályi címet jelentett neki.

„Nagyon örülök, hogy ekkora múltú és tradíciójú klubhoz csatlakozhatok – kezdte Radó András. – Nagy Miklós sportigazgatóval több alkalommal is tárgyaltunk a szerződtetésemről, az egyeztetések során pedig végig azt éreztem, hogy határozottan és őszintén szeretne a Vasas keretében látni engem. Boldog vagyok, hogy ez sikerült, és ma aláírással is véglegesítettük a megállapodásunkat. Mindeközben természetesen figyeltem a klubot, az itt zajló munkát, és nem túlzás azt állítanom, ha nincs a koronavírus miatti kényszerszünet, akkor a Vasas most NB I-ben lenne.”

„A klubon és a csapaton is egyértelműen látszik az a koncepció, amit felvázolt számomra a sportigazgató, és ami télen elkezdődött Angyalföldön. Engem is ez fogott meg, ez volt a döntésem fő oka. Volt külföldi lehetőségem, de ez a hosszú távú gondolkodásmód és a hozzátartozó tervek, melyek a Vasasnál tetten érhetőek, egyértelművé tették a válaszomat. Rendkívül motivált vagyok, és szeretnék minél hamarabb csatlakozni a csapathoz, szeretném a klubot hozzásegíteni ahhoz, hogy újra NB I-ben szerepelhessen.”