Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kulcsembert nélkülöz az Atalanta a rangadón – HIVATALOS

A Brescia elleni győztes mérkőzés alkalmával a kiállítás sorsára jutó főszereplője egymérkőzéses az olasz bajnokság (Serie A) 2019-2020-as idénybeli meglepetéscsapatának…

 

Az olasz bajnokság fegyelmi bizottságának döntése értelmében az Atalanta kiállított vezetőedzője, Gian Piero Gasperini a következő fordulóban péntek este esedékes, AC Milan elleni rangadón nem ülhet le csapata kispadjára.

Az Atalanta pillanatnyilag a Serie A második helyén tanyázik, a Milan pedig tegnapi sikerével az ötödik pozíciót vette át az AS Romától, alapvetően a két csapat közt az idény hátralévő részében már nem lehetséges a helycsere, de a két szomszédvár közt alapvetően is mindig parázs rangadóra lehet számítani. Pláne, most hogy a bergamói és a milánói együttes az olasz élvonal aktuálisan két legjobb formában lévő csapata, hiszen a Nerazzurri már 15, a Rossoneri pedig 9 forduló óta nem talált legyőzőre.

Az Atalanta számára a mester elvesztése minden bizonnyal érzékeny veszteség lehet, mint ahogyan várhatóan Ilicic és Hateboer sem léphet pályára sérülésből kifolyólag.