Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligán belül találta meg Aubameyang utódját az Arsenal – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi lapértesülések szerint az Arsenal csapata meghozta döntését, hogy kivel pótolja távozás előtt álló (?) klasszis csatárát…

A francia Le10Sport megalapozott értesülései szerint az Arsenal csapata a közvetlen vetélytárs Arsenal mexikói gólgyárosa, Raúl Jiménez leigazolásával pótolná a csatársorban a távozni készülő Pierre-Emerick Aubameyangot.

A 29 éves csatár mindössze a második szezonját tölti az angol bajnokságban (Premier League), de máris fantasztikus ütemben termeli a gólokat, hiszen a tavalyi évadban szerzett 13 találatát már átlépte az aktuális idényben, emellett pedig még kilencszer az Európa-ligában is eredményes tudott lenni.

Jiménez pályafutása korábbi szakaszában három idényt töltött el a portugál Benfica alkalmazásában, azt megelőzően pedig már az Atlético Madrid színeiben tevékenykedett, azonban a 2014-2015-ös kiírásban 21 mérkőzésen szerzett egy góljával nem alkotott maradandót a “Matracosoknál”. Ugyanakkor a PL-ben egyre inkább kezdi megtalálni a ritmust, a Wolves pedig ideális ugródeszka lehet ahhoz, hogy rövid időn belül akár nagyobb csapathoz szerződjön.

A mexikói támadót még 2023-ig köti szerződés a Wolverhampton gárdájához, így minden bizonnyal alaposan meg fogják kérni az árát, az általános vélekedés szerint 50 millió euró feletti összeg ellenében értékesítenék.

A forrás szerint a gaboni gólfelelős távozása esetén Moussa Dembele, Memphis Depay vagy Allan Saint-Maximin leigazolása is opció lehet az “Ágyúsok” háza táján.