Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges játékosok a Leeds célkeresztjében

Az élvonalba 16 év után visszajutó Leeds United, mindent megtesz annak érdekében, hogy ne legyenek kiesési gondjai. Marcelo Bielsa csapatát már sok jó nevű játékossal szóba hozták, most hozzárakhatunk még két nevet.

A fél Európa által figyelt Golden Boy-díjra is jelölt, Jonathan David is szóba került az angol együttesnél. Davidet a nemzetközi sajtó már eladta Mönchengladbach-nak és a Lille-nek is, ennek ellenére a fiatal támadó még mindig a belga Gent játékosa. A kanadai játékosnál eddig a Lille volt a befutó, korábban egy interjúban is kiemelte, hogy a francia bajnokság lenne a számra a tökéletes következő lépcsőfok. Ennek ellenére egy Premier League kalandra lehet nem tudna nemet mondani.

A csatár posztra a másik kiszemelt, Bielsa honfitársa, Nicolás González. A 22 éves támadó nagyban hozzájárult a Stuttgart feljutásához, 14 gólt és 5 gólpasszt szerzett a Bundesliga 2-ben.
González már tavaly is jelezte távozási szándékát, akkor meggyőzték, hogy maradjon egy évet, idén ez már nem fog sikerülni.

González megszerzése sem lesz egy egyszerű feladat, hiszen rengeteg olasz és német klub is szeretné leigazolni. A játékost 2023-ig köti szerződés a sváb gárdához, kivásárlási záradék nélkül.