Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atletico elnöke is megszólalt Oblakkal kapcsolatban!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttesének elnöke, Enrique Cerezo is megszólalt Jan Oblak helyzetével kapcsolatban.

Mint ismert, Jan Oblakot megkörnyékezte a Chelsea együttese, akik Kepa helyére szeretnének egy másik kapust leigazolni. A “Matracosoknál” nemrégiben Diego Simeone nyilatkozott a szlovén kapusról, hogy semmi meglepő nincs abban, hogy a világ egyik legjobb kapusát a legnagyobb csapatok szeretnék megszerezni. Ezúttal a klub elnöke, Enrique Cerezo is nyilatkozott Oblakról:

Számomra jelenleg Oblak a világ legjobb kapusa. A szerződése az Atletico Madridhoz köti még közel 3 évig. A teljesítménye miatt egyáltalán nem tartom furcsának, hogy ilyen kaliberű csapatokkal hozzák szóba, mint a Chelsea. Viszont ameddig velünk van szerződése, addig az Atletico játékosa marad. Oblak csodálatos játékos a saját posztján és nem hiszem, hogy lenne olyan, aki jelenleg jobb lenne nála.

A szlovén hálóőr ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 48 találkozón lépett pályára, amelyekből 22-őt kapott gól nélkül hozott le. Piaci értékét a transfermarkt 80 millió euróra becsüli.