Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevilla irányítója visszatért a Ligue 1-be – HIVATALOS

A francia élvonalban találhat ismét magára a Sevilla múlt nyári igazolása, aki eddig az andalúziaiaknál adós maradt a tartósan jó teljesítménnyel…

A francia bajnokság (Ligue 1) elmúlt idényét az ötödik helyen záró OGC Nice csapata a minap bejelentette, hogy vételi opcióval a következő szezonra kölcsönvette a Sevilla gárdájától Rony Lopes játékjogát.

A 24 éves támadó középpályás számára nem ismeretlen Franciaország, hiszen azelőtt, hogy tavaly nyáron 25 millió euróért szerződtette volna a Sevilla, 2015 és 2019 között az AS Monaco játékosa volt. A portugál légiós összesen 82 mérkőzésen lépett pályára hercegségbeli klub színeiben, a legjobb idényében 15 találatig jutott a Ligue 1 2017-2018-as kiírásában. Menet közben kölcsönben több ízben megfordult a Lille együttesében.

Lopes az aktuális szezonban csak epizódszereplő volt a Sevillában, mindössze öt bajnoki mérkőzésen és csupán 14 tétmeccsen jutott lehetőséghez, így messze nem tudott Wissam Ben Yedder örökébe lépni, pedig előzetesen ezt várták volna tőle.

A portugál irányító már a hatodik új szerzemény a nyáron a nizzaiaknál, Robson Bambu, Amine Gouiri, Hassane Kamara, Morgan Schneiderlin és Flavius Daniliuc is a csapattal kezdi a következő idényt.