Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a bajnoki cím megszerzése után kikapott a Juve – videóval

Az olasz bajnokság 2019/20-as szezonjának utolsó előtti fordulójában a bajnok Juventus a Cagliarival találkozott és kissé meglepő módon ki is kapott a középmezőnyben álló csapattól. Az AS Roma izgalmas és gólgazdag meccset játszott a Torino otthonában, míg a Fiorentina négyet vágott a Bolognának.

Cagliari-Juventus:

Bár a játék képét tekintve fölényben volt, azonban mégsem játszott jól a Juventus, és már a 8. percben hátrányba kerültek Luca Gagliano találata után. A 16. percben Cristiano Ronaldo betalált, de a gólt les miatt érvénytelenítették. A Juve többi próbálkozása pontatlan volt, és az első félidő hosszabbításában ráadásul ismét betalált a Cagliari Giovanni Simeone révén.

A második játékrészben már veszélyes helyzete se nagyon volt a bajnoknak, de többet próbálkoztak és többet is volt náluk a labda, ebből viszont még egy szépítést sem tudtak összehozni.

Cagliari-Juventus: 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Gagliano (8.) ill.
Sárga lap: Rog (17.), Joao Pedro (65.) ill. Pjanic (25.), Sarri (25.)
Kiállítás: – ill.

Torino-AS Roma:

A vezetést a Torino szerezte meg a 14. percben Alejandro Berenguer találatával, de ez volt az első és az utolsó kapuralövési kísérlete a hazaiaknak az első félidőben. Nem kellett sokat várni az egyenlítésre, ami Edin Dzeko révén érkezett a 16. percben érkezett, míg a 23. percben pedig Chris Smalling fejelt tökéletesen a hálóba, ezzel megszerezve csapatának a vezetést. A 37. percben Spinazzola a bal kapufát is eltalálta egy szabadrúgásból.

A második félidő elején a Roma kapott egy tizenegyest, amit a 61. percben Diawara értékesített. Négy perccel később Wilfried Singo találta be egy nagyon szép szóló után, ezzel szépítve a hazaiaknak. A hajrában a Roma még lőtt egy gólt, de hosszas videóbírózás után úgy döntött a játékvezető, hogy Dzeko találata érvénytelen.

Torino-AS Roma: 2-3 (1-2)
Gólszerzők: Berenguer (14.), Singo (65.) ill. Dzeko (16.), Smalling (23.), Diawara (61. – büntetőből)
Sárga lap: Lyanco (23.), Meite (55.) ill. Perez (35.), Mancini (38.),  Zaniolo (81.)
Kiállítás: – ill.

Fiorentina-Bologna:

Az első félidő kiegyenlített volt, mindkét csapatnak voltak helyzeteik, de gólt egyik sem tudott a szerezni.

A második játékrészre viszont nagyon belelendült a Fiorentina, és meg sem állt négy gólig. Ebből Federico Chiesa egy mesterhármassal vette ki a részét a 48. az 54. és a 89. percben, mellette pedig Nikola Milenkovic talált be.

Fiorentina-Bologna: 4-0 (0-0)
Gólszerzők: Chiesa (48. 54. 89.), Milenkovic (74.) ill.
Sárga lap: Ghezzal (29.) ill.
Kiállítás: – ill.

A bajnokság jelenlegi állása: