Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Laurentiis nem ért egyet az UEFA döntésével!

A Napoli elnöke Aurelio De Laurentiis nem ért egyet azzal a döntéssel, miszerint a Barcelona elleni visszavágót a Camp Nou-ban rendezik meg. 

Nemrég a katalán egészségügyi miniszter azt a határozatot hozta, hogy nem látja akadályát annak, hogy a Barcelona Napoli elleni BL visszavágóját a Camp Nou-ban rendezzék meg. Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke nemtetszését fejezte ki ezzel az ítélettel szemben, mondván, hogy ő úgy látja, hogy nagy problémák vannak még mindig az országban a koronavírus-járvány miatt. Az UEFA mindenestre elengednő biztosítéknak vette a Spanyolországban létrehozott biztonsági intézkedéseket, így ők is úgy vélik, hogy a mérkőzést le lehet játszani a Barcelona stadionjában. Ezzel az olasz fél viszont nem ért egyet:

Nem tudom megérteni, hogy miért kell egy olyan városba utaznunk, ahol jelenleg igen nagy problémák uralkodnak. Minden nap lehet hallani, hogy mi a helyzet Spanyolországban, ami aggodalomra ad okot, viszont az UEFA ezt figyelmen kívül hagyja, pedig minden nap hívom őket. Ez már kínos. Mennyi időbe fog telni ezek után, hogy azt mondják játszhatunk Németországban vagy mondjuk Svájcban. Úgy érzem magam, mintha ismét visszakerültünk volna az iskolába, az UEFA részéről senki sem tudja, hogy mit kéne tenni.

A Napoli és a Barcelona nyolcaddöntőjének első mérkőzésén 1-1-es eredmény született, köszönhetően Mertens és Griezmann góljának. A visszavágóra a tervek szerint augusztus 8-án kerül sor, a jelen állás alapján a Camp Nou-ban.