Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: a Manchester United középpályása a kiszemelt – sajtóhír

Az olasz fővárosi együttes a Vörös Ördögök brazil játékosát szemelték, aki Donny van de Beek érkeztével nem túl sok lehetőségre számíthatnak, így érthető lenne a távozása.


Az AS Roma a Manchester United középpályását, Fredet szemelte ki a Calcio Mercato értesülései szerint. A 27 éves labdarúgót 2023-ig köti szerződés a Premier League gigászához.

A kilencszeres brazil válogatott játékosért azért is jelentkeztek be a Farkasok, mert a Vörös Ördögök leigazolták Donny van de Beeket a mai nap folyamán, ennek következtében Fred a kezdőcsapat közeléből valószínűleg távolra kerül.

Jelenlegi piaci értékét 17,5 millió euróra becsülik a 27 éves középpályásnak. Az AS Roma első körben kölcsönvenné egy idényre a játékost, de kötnének egy vételi opciót is és, ha jól teljesít a következő idényben, akkor leigazolnák őt.

Fred 2018-ban érkezett a Manchester Unitedhez 59 millió euró ellenében a Sahtar Donyecktől, így nagyot bukhatnak rajta. A két év alatt 73 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a csapat színeiben, amelyeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.