Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-be került a PSG kapusa – HIVATALOS

Hosszas egyeztetések után a várakozásoknak megfelelően a Paris Saint-Germain együttese a 2020-2021-es idényre is kölcsönadta világbajnok kapusát…

Az angol bajnokság (Premier League) mezőnyébe egy év kihagyás után visszatérő Fulham csapata nemrégiben jelentette be, hogy az előttünk álló idényre kölcsönvette a Paris Saint-Germain francia válogatott kapusa, Alphonse Areola szolgálatait.

A 27 esztendős kapus a 2019-2020-as szezont a Real Madrid soraiban töltötte kölcsönben, miután Keylor Navas szolgálataiért cserébe került a Bernabéuba, és Courtois váltótársa volt, ám mindössze 9 tétmérkőzésen őrizhette a csapat kapuját. Bár korábban szó volt róla, hogy a “blancók” esetlegesen véglegesítenék őt, végül erre nem került sor, és az elmúlt idény végeztével játékjoga visszaszállt nevelőcsapatához.

A háromszoros francia válogatott Areola serdülő kora óta a PSG alkalmazásában áll, eddig kizárólag kölcsönben hagyta el a párizsi klubot, a Realt megelőzően a Lens, a Bastia és a Villarreal szolgálataiban szerepelt, most pedig belekóstolhat majd a PL-be.