Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyetlen lépésre a PSG-től az AS Roma ikonja – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma létszámfeletti játékosa rövidesen újra kölcsönben távozhat, ezúttal a Paris Saint-Germain együtteséhez…

 

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio információi szerint a Paris Saint-Germain csapata akarja kölcsönvenni a következő idényre az AS Romától a klub saját nevelésű játékosát, Alessandro Florenzit.

A “Farkasok” 28 esztendős szélsője 2011-től volt tagja az első csapat keretének, ám korábbi meghatározó szerepe után az elmúlt idényben a nyáron kinevezett Paulo Fonseca rendszerint nem számolt vele a kezdőben, így a közönség kedvenc az olasz bajnokság (Serie A) 2019-2020-as kiírásban mindössze kilenc találkozón léphetett pályára. Az évad második felében pedig kölcsönben a Valenciához került, új csapatában viszont nem sokat tudott bizonyítani, csupán öt tétmeccs jutott számára. Megszerzése iránt több olasz csapat is érdeklődött, ám a játékos inkább külföldön szeretne játszani, hogy ne kelljen az “övéi” ellen pályára lépnie.

Florenzi személyében Totti és De Rossi közelmúltbeli távozása után tehát egy újabb ikonikus játékos hagyja el a generációváltáson áteső fővárosi klubot.