Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Újabb igazolást jelentett be az újonc! – Hivatalos

Az angol bajnokságba (Premier League) frissen feljutó Fulham együttese megszerezte a Lyontól Kenny Tetét.

Azt követően, hogy Alphonse Areolát kölcsönvették a PSG gárdájától, most újabb átigazolási hírt jelentettek be a Fulhamnél. A londoni alakulat ugyanis leigazolta Kenny Tetét a Lyontól. A holland válogatott hátvéd ismeretlen összegért váltott klubot. Új csapatánál 4 éves szerződést írt alá, amit a Fulham meghosszabbíthat +1 évvel, amennyiben elégedett a játékos teljesítményével. Tete az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Nagyon boldog vagyok, csodásan érzem magam, hogy ide igazolhattam. Alig várom, hogy megismerhessen az új csapattársaim és bemutatkozhassak a csapatban. Váltani akartam, amint megtudtam, hogy a Fulham érdeklődik irántam. Beszéltem a családtagjaimmal és a barátaimmal, akik mind bátorítottak és egyetértettek velem abban, hogy váltanom kell. A gárda most jutott vissza a Premier Leaguebe és én mindent bele fogok adni, hogy a Fulham a következő szezont is az élvonalban kezdje meg.

A 24 esztendős védő 3 évig állt a Lyon szolgálatában. A francia alakulat színeiben összesen 80 találkozón lépett pályára, amelyeken 1 gólt és 9 asszisztott jegyzett. Új csapatában a 2-es mezszámot fogja viselni.