Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megvált támadójától az AC Milan! – Hivatalos

Az AC Milan nem tartott igényt a továbbiakban André Silva szolgálataira, akit a német bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt gárdája vásárolt meg.

Az AC Milan együttese eladta André Silvát az Eintracht Frankfurtnak. A portugál támadó a tavalyi szezont kölcsönben töltötte a német gárdánál, cserébe a Frankfurt Ante Rebicet küldte Milánóba. Az eredeti megállapodás szerint Silva és a horvát szélső is két évet töltött volna kölcsönben, de a “Sasok” annyira elégedettek voltak a portugállal, hogy már most végleg megszerezték őt. Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra a felek, de várhatóan Rebic lesz az ellenértéke Silvának.

A 24 esztendős futballista 2017 nyarán igazolt az AC Milanhoz a Porto gárdájától 38 millió euró ellenében. Az olasz bajnokságban nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, így egy évet követően kölcsönbe került a Sevillához, majd a következő idényben a Frankfurthoz. Az Eintrachtnál az előző szezonban a legeredményesebb játékosnak bizonyult. Minden sorozatot figyelembe véve 37 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 16 gólt szerzett és 5 gólpasszt osztott ki. Új kenyéradójánál 2023 nyaráig szóló szerződést írt alá.