Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: “A Liverpoolnak nincs szüksége igazolásokra a címvédéshez!”

Szombaton hivatalosan is elrajtol az angol bajnokság (Premier League) új idénye. A címvédő Liverpool az újonc Leed United ellen lép pályára egy olyan szezon nyitányán, amely a korábbi Liverpool-legenda, Ian Rush szerint könnyedén hasonlóan végződhet Jürgen Klopp csapata számára, mint az előző.

A “vörösök” szerelését korábban 622 alkalommal magára öltő walesi ikon szerint Kloppéknak nincs miért aggódniuk, különösen amiatt nincs, hogy eddig a balhátvéd, Kostas Tsimikas az egyetlen érkezője a csapatnak.

“Egy ideális világban mindenki igazolni szeretne. A Liverpoolnál viszont az a probléma, hogy nehéz az újaknak garantálni egy helyet is a csapaton belül. Igazolhatnának 80 meg 100 milliós játékost, de mégis mi a garancia arra, hogy ez az új játékos állandó lehetőséget is kapna?!” – Idézi Rusht a goal.com.

“A Liverpoolnak elképesztően erős kezdőcsapata van, amelyen akkor kell csak drasztikusan változtatni, ha netán sérülések adódnak. Azt hiszem Klopp elégedett és boldog a kerettel. Remélhetőleg mindenki egészséges marad, és akkor egyáltalán nem kell aggódni azon, hogy nem igazoltak új játékosokat!” – Folytatta Rush, aki szerint a Liverpoolnak csak is egy célja lehet az új idényben.

“Jürgen Klopp egyértelmű, hogy nem akar lassítani, és ezt a játékosainak sem fogja engedni. Ott volt az előszezon, ahol 7:2-re legyőzték a Blackpoolt, mégis sokallta a két bekapott gólt… Egyszerű a képlet: Ugyan olyan éhséggel és meggyőződéssel kell futballozniuk, mint tavaly, különben nem fognak meccseket nyerni! Mindenki őket akarja majd legyőzni, és ez már a Leeds United ellen is igaz lesz!” – Így a klublegenda, aki a bajnoki rajtról a következőket mondta.

Nem igazán kellemes elsőként egy újonc csapat ellen játszani. A Leeds egész biztos, hogy bizonyítani akar az Anfielden, pontot akarnak szerezni, és igazolni azt, hogy helyük van a legjobbak között.” – Tette még hozzá Rush.

 

A Liverpool – Leeds United találkozót 18.30-tól a Digi Sport 1 ÉLŐ-ben közvetíti!