Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kemény véleményt fogalmazott meg a Bayern tiszteletbeli klubelnöke a csapat egyik játékosáról!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München továbbra sem tudott megegyezni David Alabával szerződése meghosszabbításáról. Uli Hoeness ki is akadt az osztrák futballistára és ügynökére.

Továbbra sincs megegyezés a Bayern München és David Alaba között. Az osztrák védőnek jövő nyáron lejár a szerződése a bajor sztárcsapatnál, így szabadon igazolhatóvá válna. Az új kontraktus aláírására még azért nem került sor, mert a hírek szerint Alaba a Bayern legjobban fizetett sztárjaival megegyező fizetést szeretne magának kicsikarni, amit viszont a Bayern nem akar megadni neki. A felek folyamatos tárgyalásban állnak, de előrelépés nem nagyon történt az ügyben. Ennek okán fakadt ki a Bayern München tiszteletbeli klubelnöke, Uli Hoeness, aki elsősorban Alaba ügynökét, Pini Zahavit vádolja a tárgyalások sikertelensége miatt:

Szinte csak a pénz érdekli Zahavit. Alaba pedig hagyta, hogy az ügynöke befolyásolja ezzel a gondolkodással. Tényleg csak a pénzről szól az egész. A világ legjobb csapatának a tagja. Hova akar menni? Számtalan alkalommal leültünk már tárgyalni, de Zahavi miatt nem lett semmi eredménye ezeknek.

Nagy kérdés, hogy Hoeness kifakadása után mekkora a valószínűsége annak, hogy Alabával végül sikerül megegyeznie a Bayern Münchennek.