Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma csillagával erősített a Leicester City – HIVATALOS

Hosszas egyeztetéseket követően a Leicester City együttese végül a vasárnap délelőtti órákban erősítette meg az AS Roma játékosának szerződtetését…

 

A Leicester City együttese megerősítette, hogy vételi opcióval kölcsönvette az AS Roma tehetséges török szélsőjét, Cengiz Ündert. A kiszivárgott híresztelések szerint most 3 millió eurót fizettek érte, a 2020-2021-es idény végeztével pedig nagyjából 24.5 millió euró ellenében szerződtethetik őt véglegesen.

A 23 esztendős kiválóság 2017 nyarán 13.4 millió euró ellenében került a Basaksehir gárdájától az “Farkasokhoz”. Első szezonjában 32 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezalatt nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ám az első két idényét követően az elmúlt kiírásban már kevesebb lehetőséghez jutott, első sorban az újonnan felfedezett Nicolo Zaniolo csillogása miatt. A legutóbbi szezonban is eleinte jobbára csak csere volt, ám csapattársa sérülése révén újra megkapta a lehetőséget, és remek játékkal bizonyította, hogy jó döntés volt őt nem elengedni. Ünder az elmúlt évad során eddig 23 mérkőzésen lépett pályára csapata színeiben.

Megszerzése iránt az elmúlt hónapokban számtalan angol klub mutatott érdeklődést, melyek közül az utóbbi hetekben már kizárólag a “Rókák” voltak reálisan versenyben érte.