Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Szerződést hosszabbított a Villarreal meghatározó alakja!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy Moi Gómez új szerződést írt alá a csapattal.

Moi Gómez meghosszabbította szerződését a Villarrealnál. A 26 esztendős játékos 2025 nyaráig kötelezte el magát kenyéradójához. A bejelentés után az alábbiakat mondta:

Nagyon boldog vagyok, hogy meghosszabbítottuk a szerződésemet. Hálával tartozom a Villarrealnak, hogy bíztak és bíznak bennem. Nagyon fiatalon kerültem a csapathoz, az első hónapok nagyon nehezek voltak, hiányzott a családom. Sok segítséget kaptam a klubtól, ami után idővel rájöttem, hogy ez is egy értékes család. Sokat köszönhetek ennek a gárdának, amit én a pályán szeretnék meghálálni a jó teljesítményemmel.

Gómez 2010-ben került a Villarreal U19-es csapatához, a felnőtt kerethez pedig két évvel később csatlakozhatott. 2015 nyarán ingyen a Sporting Gijónhoz igazolt, ahonnan tavaly hozták vissza a “sárga tengeralattjáróhoz”. A Villarreal színeiben minden sorozatot figyelembe 137 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 12 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 9 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.