Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a Serie A-ba az argentin válogatott irányító – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) évek óta legfeljebb középcsapatnak számító Udinese gárdája hétfő este egykori játékosa visszatérését jelentette be…

 

Az Udinese együttese visszaszerezte egykori játékosát, Roberto Pereyrát az angol másodosztályba kieső Watford csapatától.

A 29 éves argentin irányító annak idején 2011-től 2014-ig már erősítette a Bianconerit, összesen 104 mérkőzésen viselhette a klub színeit, mígnem a 2014-2015-ös idényre kölcsönben a Juventushoz került. A szezon végén véglegesen eladták őt a torinóiaknak, ahol nem sok babér termet számára, és 2016-tól egészen mostanáig előző állomáshelyét szolgálta. Pereyra négy évad alatt 106 mérkőzésen 16 gólt szerzett a Premier League-ben, három szezonon keresztül sikeresen segítette bennmaradáshoz a csapatát, a 2019-2020-as szezonban viszont már ő sem tudta megmenteni a kieséstől a sárga-feketéket.

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy újra a sorainkban tudhatjuk őt. Egy nemzetközi szinten is topjátékos, akit senki számára nem kell bemutatnunk. Egy igazi álomigazolás számunkra”

– jegyezte meg a klub honlapján az Udinese technikai igazgatója, Pierpaolo Marino.

Pereyra érkezése könnyen lehet, hogy megnyitja a kaput a nagy érdeklődéssel bíró honfitárs Rodrigo De Paul számára, akit számtalan csapat szeretne már jó ideje soraiban tudni.