Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszerezte a United védőjét a Roma – HIVATALOS

Az átigazolási piac utolsó pillanataiban a Manchester United csapata a kölcsön után végleg el tudta adni rutinos hátvédjét az AS Roma részére…

Az AS Roma együttese a kölcsön után mintegy 15 millió euró és további bónuszok ellenében végleg szerződtette Chris Smallingot a Manchester United együttesétől. Az átigazolás majdnem meghiúsult, mivel először a Lega Serie A a hivatalos rendszerében nem regisztrálta az olaszországi átigazolási időszak megadott időpontjáig (hétfő este 20 óra) a transzfert, végül azonban a liga felülvizsgálta a történteket, és érvényben hagyta az üzletet.

A 30 esztendős angol válogatott védő tavaly augusztusban 3 millió euró ellenében került kölcsönben a “Farkasokhoz”, és az olasz klubnál rendkívül elégedettek voltak a teljesítményével. Smalling 37 tétmeccsen lépett pályára a 2019-2020-as szezon során, és rendszerint eredményes mezőnymunkát mutatott be, ezért szerették véglegesíteni őt, ám sokáig úgy tűnt, hogy ebben nem fognak tudni közös nevezőre jutni az érintett csapatok, a MU érthető módon minél drágábban szerette volna eladni őt, a Roma pedig olcsón akarta véglegesíteni.

Végül azonban a Románál végbement tulajdonosváltás után sikerült felszabadítani a kért összeget a rutinos játékosért cserébe, és Smalling a következő években is az Örök Városban fog maradni.