Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váratlan fordulat a Chelsea középpályásánál – sajtóhír

Ugyan az elmúlt hetekben inkább a távozásáról szóltak a hírek a szigetországi sajtóban, most hogy maradt, akár hosszabb távra is elkötelezheti magát a rutinos középpályás a Chelsea csapatánál…

A Football London legfrissebb beszámolói értelmében annak ellenére, hogy korábban a távozását fontolgatta, mégis meghosszabbítaná készül a Chelsea csapatával 2023-ig érvényes szerződését az olasz válogatott Jorginho.

A 28 éves középpályás pályafutása eddigi szakaszában már a Hellas Verona és a Napoli együttesében is együtt dolgozott a londoni csapat korábbi menedzserével, és Maurizio Sarri kezei alatt mindenhol alapembernek bizonyult. Annak idején az olasz szakember hívószavára csaptak le rá két évvel ezelőtt 50+7 millió font ellenében.

Ugyan Sarri már rég a múlté a Stamford Bridge-en, Jorginho tavaly Frank Lampard irányításában is 31 bajnokin és összesen 44 tétmeccsen kapott lehetőséget, az elmúlt hetekben arról szólt a fáma, hogy a hangzatos új érkezők miatt Jorginho eladásra kerülhet, ám hiába érdeklődött iránta a rivális Arsenal, valamint a Paris Saint-Germain is, végül maradt a klub alkalmazásában. Ráadásul az idei szezonban három bajnokin három gólt szerzett tizenegyesből.