Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosát is kölcsönadta a Liverpool! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool gárdája két játékosát is kölcsönadta, Harry Wilson és Ben Woodburn személyében.

A szigetországi átigazolási időszak a mai nap ér véget. A Liverpool ezt a napot még kihasználta arra, hogy olyan játékosokat adjon kölcsön, akikre Jürgen Klopp nem számít ebben a szezonban, de azt sem szeretnék, hogy egyéni fejlődésük ennek okán megrekedjen. Így került két alsóbb osztályú csapathoz Ben Woodburn és Harry Wilson. Mindkettejüket sokadik alkalommal adják kölcsön a “Vörösök”, vásárlási opció nélkül.

Woodburn 2018-ban fél évet a Sheffield Unitednél töltött, az előző szezonban pedig az Oxford Unitednél pallérozódott. A 21 esztendős walesi játékos ezúttal a harmadosztályú Blackpoolhoz került, ahol az egykoron a Liverpool akadémián edzősködő Neil Critchley kezei alatt fejlődhet tovább.

Harry Wilson is sokadik alkalommal kezdi meg az idényt kölcsönben. A 23 esztendős szélső az elmúlt éveket a Hull Citynél, a Derby Countynál és a Bournemouthnál töltötte, ezúttal pedig a másodosztályban gyűjtheti a tapasztalatot, a Cardiff City mezében.