Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca-Juve: “jobb most, mint a döntőben”

Ugyan a Barcelona csapata még javában a szombat délutáni, Real Madrid elleni El Clásicóra készül, egyik játékosának szeme előtt már élénken ott lebeghet a katalánok soron következő Bajnokok Ligája-mérkőzése…

A Barcelona bosnyák középpályása, Miralem Pjanic a nyári átigazolási időszakban négy év után elhagyta a Juventus csapatát, és a katalán óriáshoz került, így izgatottan várhatja a két csapat szerdai, egymás elleni összecsapását a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában:

“Jobb most, mint a döntőben, nem igaz?!… Tisztában voltam vele már az átigazolásom pillanatában, hogy simán összejöhet majd egyszer ez a párosítás, de hogy ilyen hamar, arra álmomban sem gondoltam. El sem akartam hinni, amikor megláttam a sorsolást. Nagyon örülök, hogy viszont láthatom a társakat, hálás vagyok a Juventusnál eltöltött időszakért a klubnak, de szükségem volt a váltásra. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magamat, hogy eddig Cristiano Ronaldo volt, most pedig Lionel Messi a csapattársam. Leo egy abszolút bajnok és egy hihetetlen harcos. Minden apró részletre ügyel, a gólok, a statisztikák és a győzelmek megszállottja. Győztes és vezető, de közben egy fontos személyiség is”

A Ferencváros által is alkotott G csoport slágermérkőzésére jövő szerdán, 21 órától kerül sor a torinói Allianz Arénában.