Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított a Fiorentina hátvédje! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina együttese hivatalos fórumain jelentette be, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Cristiano Biraghival.

Korábban is szó volt már arról, hogy a Fiorentina gárdája szeretné magához láncolni Cristiano Biraghit. Ez végül sikerült, hisz a mai nap folyamán hivatalossá vált, hogy 2024 nyaráig szóló megállapodást kötöttek a hátvéddel. A 28 esztendős futballista az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Már az előző szezon végén megkeresett ezzel kapcsolatban a klub. Éreztem egyfajta magabiztosságot a részükről, ami meggyőzött, hogy itt képzeljem el a jövőmet. Nagyon fontos volt számomra, hogy éreztem azt, hogy számolnak velem a következő években, így nekem is könnyebb volt a döntés. Ez egy hosszú projekt, hisz 4 évről van szó, de remélem, hogy együtt a jó irányba indulunk el.

Biraghi az előző idényt kölcsönben töltötte az Inter alakulatánál, amellyel a második helyen végzett a bajnokságban. A Fiorentinában idén alapembernek számít, ahol mind az 5 bajnokin kezdőként kapott szerepet. Ezeken a találkozókon 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.