Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Folytatódik Tuchel kálváriája!

A párizsiak német vezetőedzője az új idény eddigi részében a különböző okok miatt rendre hiányzó játékosai pótlásával kellett, hogy megbirkózzon. Ha esetleg Thomas Tuchel azt gondolta, hogy a válogatott szünet alatt fellélegezhet, akkor máris csalódni kellett.

A Rennes elleni szombati győzelem után ugyanis kiderült, hogy Thilo Kehrert is elveszítette a csapat, ráadásul hosszabb időre.

A német válogatott védő krónikus ágyékfájdalmakkal küzd, műteni kell, a párizsi sportsajtó szerint legközelebb a 2021-es esztendőben térhet majd vissza a pályára (nagyjából 2-3 hónapos kihagyás után – a szerk.).

Thomas Tuchel egyébként már a Rennes elleni találkozót követően szűkszavúan ugyan, de utalt arra, hogy hosszabb kihagyás várhat játékosára. “Thilo régóta küzd ezzel a problémával. Most már nagyon nem néz ki jól a sérülése!” – Idézi a goal.com Tuchelt, aki a válogatott szünet alatt azért reménykedhet abban, hogy visszatérnek játékosai – Ugyanakkor aggódhat is azért, hogy a nemzeti csapatnál ne sérüljön meg senki.

A PSG sérült-listája a transfermarkt.de aktuális adatai alapján egyébként igen hosszú:

Neymar és Julian Draxler combhajlító-sérülés -, Mauro Icardi térdsérülés -, Marco Verratti izomsérülés -, Juan Bernat keresztszalag-sérülés miatt maródi, de Leandro Paredes is hiányzik egy rúgás következtében október 17-e óta, csak úgy mint Alexander Letellier kapus, aki elkapta a koronavírust.

Mindehhez ha hozzávesszük, hogy a Bajnokok Ligája folytatásában, a Lipcse elleni párizsi visszavágón nem játszhat majd az eltiltott Idrissa Gueye – Presnel Kimpembe páros, akkor talán valóban érvényes a címben említett kálvária folytatásáról beszélni Thomas Tuchel kapcsán (…)