Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajban lehet a Liverpool: újabb védő sérült meg

A Premier League-ben szereplő Liverpool a hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy az angol válogatottban megsérült védőjük, Joe Gomez. 

Térdsérülést szenvedett az angol válogatott szerdai edzésén a Liverpool védője, Joe Gomez. Arról még nincs hivatalos információ, hogy mennyi időt kell kihagynia, mivel a játékos még csak most tér vissza klubcsapatához, ahol komolyabban megvizsgálják. A goal.com információi szerint azonban úgy tűnik, hogy hosszabb ideig nem lesz még bevethető az angol hátvéd.

Gomez kidőlése hatalmas érvágás a Liverpool számára, mivel Jürgen Kloppnak már alig maradt védője: Virgil van Dijk és Trent Alexander-Arnold sem bevethető, ráadásul a védekező középpályás, Fabinho is megsérült korábban. A címvédőnek jelenleg csak egy belső védője maradt, Joel Matip személyében, illetve Andy Robertson is még pályára tud lépni a jobb szélen.

A német tréner számára Rhys Williams és Nat Phillips jöhet szóba vészmegoldásként, de azt sem zárta ki, hogy a kapitány, Jordan Henderson játsszon ideiglenesen a védelem tengelyében.