Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Gólgazdag meccset játszott egymással a török és a horvát válogatott! – videóval

Izgalmas és fordulatos felkészülési meccset játszott egymással Törökország és Horvátország válogatottja. Mindkét félidőben 3 gól született, de végül nem jutottak dűlőre egymással a felek.

A magyar válogatott Nemzetek Ligája csoportellenfele, Törökország Horvátországgal játszott felkészülési mérkőzést. Mindkét félidő igen kiegyenlített játékot hozott. A vezetést a 23. percben a hazaiak szerezték meg, miután Tosun büntetőből volt eredményes. Erre gyorsan tudtak válaszolni a horvátok Budimirnak köszönhetően, aki egy védelmi megingást használt ki. A szünetre mégis török vezetéssel vonulhattak a felek Turuc góljának köszönhetően.

A második játékrészben sem vártak  sokáig a felek a gólcsapok megnyitásával. Az 53. percben Pasalic egyenlítette ki ismételten az állást, majd 3 minutummal később Brekalo használt ki egy újabb török védelmi hibát, és így már a horvátoknál volt az előny. Ez azonban nem tartott sokáig, ugyanis Ünder egy nagyon szép akciót követően vette be Sluga portáját. A fennmaradó 35 percben már nem változott az állás, így a felek egy izgalmas meccsel készültek a Nemzetek Ligája találkozóikra.

Felkészülési mérkőzés,
Törökország – Horvátország 3-3 (2-1)
Gólszerzők: Tosun (23. – büntető), Turuc (41.), Ünder (58.) ill. Budimir (32.), Pasalic (53.), Brekalo (56.)

A mérkőzés összefoglalója: