Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-be tart a Chelsea mellőzöttje – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi lapértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy a januári átigazolási időszak alkalmával elhagyhatja a Chelsea csapatát a rutinos francia támadó…

A Mirror információi szerint kevés játéklehetősége miatt mindenképpen távozni szeretne a Chelsea csapatától a szebb napokat is látott világbajnok csatár, Olivier Giroud, aki iránt a legfőbb kérő a David Beckham által irányított Inter Miami csapata lehet az MLS-ből.

A 34 éves francia labdarúgó két évvel ezelőtt igazolt át a városi rivális az Arsenaltól, és amíg a tavalyi idényben 13 gólig jutott, addig a legutóbbi kiírásban epizódszereplőként 10 találatra volt képes. A csapat élére múlt nyáron kinevezett Frank Lampard regnálása alatt abszolút kiesett a pikszisből, a klub egykori kiváló játékosa a jóval fiatalabbakban látja a megoldást vele szemben, Giroud-ból peremember lett, de lejáró szerződését múlt nyáron mégis egy évvel meghosszabbították. Ennek ellenére az idei szezonban négy bajnokin csereként csak néhány perc lehetőség jutott neki.

Giroud a francia válogatottban 105 alkalommal lépett pályára, és 44 gólt szerzett. A nemzeti csapattal 2018-ban világbajnok lett, és tagja volt a 2016-ban Európa-bajnoki ezüstérmes csapatnak is.