Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-ből igazolna védőt az Ajax – sajtóhír

Az amszterdami együttes a távozófélben lévő Nicolás Tagliafico helyett szemelt ki magának egy balhátvédet az angol élvonalból.


A Football Insider értesülései szerint az Ajax a Crystal Palace játékosával, Patrick Van Aanholttal pótolná a januárban valószínűleg távozó Nicolás Tagliaficót.

A forrás úgy tudja, hogy a holland rekordbajnok a 30 éves védővel és csapatával a következő hetekben szeretnének megegyezni, hogy január 1-től hivatalosan is az ő játékosuk legyen, mert az argentin bekk biztosan elhagyja az Ajaxot a téli átigazolási időszakban.

Van Aanholt a PSV Eindhoven korosztályos csapataiban nevelkedett, majd a Chelsea leigazolta őt 17 évesen és a londoni együttes akadémiáján pallérozódott tovább. A Kékek többször is kölcsönadták őt, megfordult többek között a Leicester Cityben vagy a holland Vitesse csapatában is. Végül 2014-ben a Sunderland vásárolta őt meg, ahonnan 2017-ben állt tovább jelenlegi kenyéradójához, a Crystal Palace-hoz. A Sasoknál a három év alatt 115 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken védő létére 14 gólt is szerzett, de mellette kiosztott 5 gólpasszt is.