Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Diego örök!” – Így búcsúzott Messi és CR Maradonától

Szomorú hír rázta meg szerdán az egész világot: az argentinok legendája, Diego Maradona 60. éves korában elhunyt. A sportvilágot különösen megdöbbentette a korábbi világbajnok halálhíre, és klubok, játékosok, edzők, szakemberek és szakértők mind búcsúznak Maradonától, köztük a világ jelenlegi két legjobb labdarúgója, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is. 

A játékosok elárasztották a közösségi médiát a búcsúposztjaikkal, amelyben a világ egyik valaha volt legnagyobb játékosától, Diego Maradonától köszönnek el.

Köztük van természetesen Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is, akik a következő szöveggel és képpel intettek búcsút a 60 éves korában elhunyt ikontól.

Lionel Messi:

“Ez egy nagyon szomorú nap mind Argentínának, mind pedig a futballnak. Most bár itt hagyott minket, de itt marad velünk, mert Diego örök! Megőrzőm a gyönyörű pillanatokat, amiket együtt élhettünk át, de szeretném megragadni az alkalmat arra is, hogy őszinte részvétet kívánjak a családjának és a barátainak. Nyugodj békében!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

Cristiano Ronaldo:

“A mai nap búcsúznom kell egy baráttól, a világnak pedig el kell búcsúznia egy halhatatlan zsenitől. Ő volt a világ egyik valaha élt legnagyobb játékosa. Egy páratlan varázsló. Túl hamar hagyott itt minket, de határtalan örökséget, és olyan űrt hagyott maga után, amit soha, senki sem tölthet már be. Nyugodj békében! Soha nem fogunk elfelejteni!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés