Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: “Lehetetlen küldetés volt!”

Az Internazionale trénere, Antoni Conte szerint a Real Madrid összességében megérdemelten nyert egy olyan találkozón, amely már az első perctől kezdve fokozatosan vált egyre nehezebbé csapata számára. 

“Mindig nehéz emberhátrányban futballozni egy olyan csapat ellen, mint a Real Madrid. Amikor pedig az emberhátrány mellett gólhátrányba is kerülsz, az szinte már lehetetlen küldetés!” – Idézi a milánóiak vezetőedzőjének meccs utáni szavait a Sky Sports Italia.

“Azt hiszem mindenki láthatta az egyértelmű különbséget a két csapat között. A meccs számunkra egyre nehezebbé vált Vidal túl heves tiltakozása és a kiállítás után. Nem gondolnám, hogy a támadójátékunkkal különösebb probléma lenne, viszont kétségtelen, hogy túl sok gólt kapunk mostanában.” – Folytatta Conte, aki az Inter hivatalos televíziójának elárulta, hogy ‘a két csapat közötti különbségen’ a Real Madrid nagyobb tapasztalatát érti, hiszen mégis csak az elmúlt évek tekintetében a madridiak többszörös győztesei a Bajnokok Ligájának.

“El kell fogadnunk ezt a helyzetet. Madridban sokkal jobban játszottunk, mint most tettük. A korai gól sem könnyített a helyzetünkön, a kiállítás pedig egyszerűen padlóra tett. Úgy gondolom, mindent bele adtunk, megpróbáltunk minden tőlünk telhetőt. Nem szeretnék a játékvezetőről véleményt mondani, Vidal biztosan mondott valami durvát.” – Így Conte, aki a’Hogyan tovább’ kérdésre is válaszolt.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Real Madrid ellen játszottunk, nem pedig egy kis – vagy középcsapat ellen! Éhesnek kell lennünk a sikerre, szorgalmasan és alázatosan kell tovább dolgoznunk, és nem hagyhatjuk, hogy a kívülről jövő hangok megingassák az önbizalmunkat.” – Fogalmazott a korábbi olasz szövetségi kapitány.