Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Szoboszlai-gól nélkül is nyerni tudott Moszkvában a Salzburg

Matematikailag mindkét csapatnak van még esélye a továbbjutásra (ez, még ma változhat), azonban a realitás inkább az, hogy ez a két csapat versenyezhet a csoport harmadik helyéért, amivel tavasszal az Európa-ligában folytathatják. Moszkvai győzelmével a Salzburg komoly lépést tett a harmadik megszerzéséért. 

A rendkívül gyengén játszó Lokomotiv Moszkva semmilyen veszélyt nem jelentett a Salzburg kapujára az első félidőben. Az osztrák csapat ezt kihasználva, már az első félidőben eldöntötte a találkozót Berisha duplájával.

A második játékrészre Marko Nikolic három friss embert is pályára küldött, de még az új játékosokkal és a rendkívül motivált Zé Liussal sem tudtak gólt szerezni. Aztán a mérkőzés hajrájában a büntetőt kapott a hazai csapat, amit Anton Miranchuk értékesített is. Mindössze 2 perccel a szépítő gól után, a csereként beállt Adeyemi csapott le egy védelmi hibára és megszerezte a Salzburg harmadik gólját.

Lokomotiv Moszkva -Salzburg 1-3 (0-2)
Helyszín: Moszkva, RZD Arena Vezette: A. Palabiyik (török)
Gólszerzők: An. Miranchuk (78.- büntetőből) ill. Berisha (28.,41.)
Sárga lapok: Mukhin (62.), Ignatjev (79.), Cerqueira (80.) ill. Camara (45.+1), Ramalho (80.), Stankovic (80.)
Kiállítva:ill.

Lokomotiv: Guilherme – Zhivoglyadov (Rybchinskiy 84.), Corluka, Cerqueira, Rajkovic (Ignatjev 46.) – Lisakovich (Mukhin 46.), Magkeev, Lystsov (An. Miranchuk 46.), Rybus – Ze Luis (Kamano 90.), Eder
Vezetőedző: Marko Nikolic

Salzburg: Stankovic – Kristensen, Ramalho, Wober, Ulmer – Mwepu, Camara (Sucic 69.), Junuzovic, Szoboszlai (Daka 77.) – Berisha (Onguene 90.+3), Koita (Adeyemi 70.)
Vezetőedző: Jesse Marsch

A csoport másik találkozója:
21:00 Atletico Madrid – Bayern München TV: Spíler 1

A mérkőzés összefoglalója

A Bajnokok Ligája A csoportjának állása

A Bajnokok Ligája góllövőlistájának élmezőnye