Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Porig alázta a manchesteri derbi szereplőit a MU-legenda

A Manchester United és a Manchester City gól nélküli döntetlenre végzett egymással a szombati angol bajnoki (Premier League) mérkőzésen és színtelen, szagtalan játék kapcsán nem rejtette véka alá véleményét a “Vörös Ördögök” egykori forrófejű játékosa…

A Manchester United egykori ikonikus középpályása, Roy Keane a mérkőzést követően sajátosan nehezményezte, hogy a játékosok hozzáállása nem ütötte meg azt a szinten, amit egy derbi megkövetelt volna:

“Lehet kifogásokat keresni, de tisztán látszott, hogy mindkét csapatból hiányzott a vágy, hogy megnyerje ezt a mérkőzést. Mindössze két sárga lap egy derbin? Elképzelhetetlen. Sosem láttam még ennyi ölelkezést és beszélgetést egy manchesteri derbit követően.

Csak ülök itt, és vakarom a fejem, frusztrált vagyok, mert azt gondoltam, hogy mindkét csapatnak az lesz a célja, hogy megnyerje a meccset. A City, ahogy vártuk, többet birtokolta a labdát, de semmit nem tudott kezdeni vele. Az MU védekezésben remekül helyt állt, de a támadásaik minősége rendkívül gyenge volt.

Azt hittem két olyan csapat lép pályára, amely nem elégszik meg a döntetlennel. Ez egy derbi, és John Stones a kapott gól nélküli mérkőzésről beszél, bla bla bla… Ahogy mondtam, a meccset követő ölelkezéseket és szívélyes beszélgetéseket nem értem. Ha ezekben a csapatokban játszol, nyerj mérkőzéseket és ne barátkozz a pályán.”

Annyi biztos, hogy Keane-ék idejében elképzelhetetlen volt egy ennyire “langyos” rangadó…