Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: Az MLS-ben kap munkát a korábbi válogatott kiválóság!

Minden jel szerint az észak amerikai prof labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlanta United együttesénél áll munkába az új idény kezdetekor Gabriel Heinze.

A játékosként a Manchester Unitedben vagy a Real Madrdiban is megforduló korábbi remek hátvéd azok után, hogy 2014-ben felhagyott az aktív játékkal, edzőnek állt. Heinze vezetőedzőkánt eddig csak hazájában dolgozott: A Godoy Cruz együttesénél debütált, ám mindössze bő három hónapot maradt 2015 júliusa és szeptembere között; majd egy szezon erejéig irányította az Argentinos Juniors-t; legutóbb (2018. január 1. – 2020 március 1.) pedig a Vélez Sarsfield kispadján ült.

A The Athletic már kész tényként közli, hogy a korábbi 73-szoros argentin válogatott hátvéd aláírt az Atalnta Unitedhez, és már csak a hivatalos bejelentésre várnak a felek.

A mértékadó The Athletic szerint Heinze első igazolása is ismert, mégpedig a Boca Juniors 20 esztendős támadó középpályása, a több MLS-klub által is kiszemelt (New York City, vagy a két Los Angeles-i klub – a szerk.) Agustín Almendra lesz, akivel szóban már meg is állapodtak a közös folytatásról.