Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Borzasztó volt az a nyári időszak!”

Lionel Messi a spanyol La Sexta televíziós csatornával készített exkluzív, karácsonyi interjút, amelyben többek között arról is beszélt, hogy miképpen élte meg a nyári nehézségeit a klubbal. 

Mint ismert, Messi és a Barca között nagyon elmérgesedett a viszony az elmúlt idény végén, és sokan már biztosra vették a hatszoros Aranylabdás klasszis távozását is. Messi azt elismerte, hogy ha távozni nem is feltétlenül akart, egy eléggé bonyolult helyzetbe került.

“Ma már jól vagyok, minden rendben körülöttem. Az a nyári időszak viszont borzalmas volt. De már az előző idény végén kezdődtek a gondok, például a klub körül sem volt minden rendben… Talán ez az egész heylzet még a mostani szezon elejére is rányomta a bélyegét.” – Kezdte Messi.

“A lényeg, hogy most már minden rendben, jól vagyok, jó állapotban, és izgatottan várom az előttünk álló kihívásokat. Harcolni szeretnék mindazért, ami ránk vár még ebben az idényben. A Barca körül most sincs minden rendben (elnökválasztás, átalakuló csapat, ezekre gondolt Messi – a szerk.), de én készen állok.” – Így a Barca 10-ese, aki sokak szerint megszellőztette ezzel azt is, hogy kész maradni, és meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését is.

A teljes interjú egyébként Spanyolországban a karácsonyi ünnepek alatt kerül majd adásba – Kíváncsian várjuk mi is a részleteket.