Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszavonult az MLS legendája – HIVATALOS

A keddi napon bejelentette aktív pályafutása befejezését az Észak-amerikai profi labdarúgóliga elmúlt két évtizedének elnyűhetetlen emblematikus figurája…

Az MLS 2020-as idénye végeztével nem folytatja tovább pályafutását a Real Salt Lake és az amerikai válogatott 38 éves középpályása, Kyle Beckerman.

A bajnokság történetének egyik ikonjává avanzsáló labdarúgó az elmúlt két évtizedet az MLS-ben töltötte úgy, hogy mindössze három különböző csapatban szerepelt. Az 58-szoros amerikai válogatott Beckerman a Miami Fusion (2000-2001) és a Colorado Rapids (2002-2007) mellett karrierje nagy részét a RSL alkalmazásában töltötte (2007-2020). A Sziklás-hegységbeli csapat legendája lett, tagja volt az együttes történetének legnagyobb sikereként 2009-ben bajnoki címet nyerő gárdának, valamint pályafutása során kilenc alkalommal választották be a bajnokság All-Star csapatába.

Beckerman a 21 szezon alatt csak nem 500 tétmérkőzésen lépett pályára, neve pedig túlzás nélkül állíthatóan egybeforrt a Real Salt Lake csapatával, és az MLS-nek is az egyik meghatározó alakja volt.