Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Pazar évet produkált a csapat 2020-ban!

A milánóiak a Lazio elleni bajnokijukon a három pont megszerzése mellett ráadásul egy különleges csúcs beállításával is zárták az évet. 

Stefano Pioli együttese ugyanis az első csapat lett az európai Top-bajnokságok tekintetében, amely az FC Barcelona 1948-as teljesítményét követően egymás utáni 15 meccsén legalább két gólt tudott szerezni ugyanabban a sorozatban.
Érdekesség, hogy a Barca a legendás César Rodriguez csatárteljesítményével mind az 1947/48, majd az azt követő idényben is bajnok lett, ami jó előjelnek is számíthat a rossoneri számára.

Az AC Milannál egyébként is büszkék lehetnek a csapat teljesítményére a 2020-as  évben: A milánói piros feketék gyűjtötték ugyanis a legtöbb pontot a Seria A-ban ebben a naptári évben (35 meccsen 79-et); minden sorozatot figyelembe véve csupán háromszor kaptak ki; 106 gólt szereztek; az új évet pedig a Serie A tabellájának éléről várják.

Mindezt megkoronázva azzal, hogy a 2020/21-es szezonban egyedüli csapatként nem találtak még legyőzőre az európai TOP-bajnokságok tekintetében (14 meccsen 10 győzelem és 4 döntetlen).

2021-re várhatóan Ibra is egészséges lesz, így bőven van miért bizakodónak lenniük a milánóiaknak.