Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honfitársát viheti Pochettino a PSG-hez – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, egybehangzó sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain együttese kirúgta vezetőedzőjét, Thomas Tuchelt, akinek utódja minden bizonnyal a Tottenham korábbi menedzsere lesz…

 

Sokan máris biztosra veszik, hogy a Paris Saint-Germain kispadjára rövidesen kinevezésre kerülő Mauricio Pochettino első igazolása, egykori londoni kiválósága, Christian Eriksen lesz, de az olasz Calciomercato portálja szerint az argentin szakember a Juventus soraiban mellőzött honfitársát, Paulo Dybalát is a francia fővárosba csábítaná.

A 27 esztendős argentin támadó a 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett. Ennek ellenére az idei kiírásban ismét jobbára csak csereként számolnak vele, korábbi sérülései és formahanyatlása révén Pirlo irányítása alatt csupán hét bajnokin és öt BL-meccsen jutott szóhoz.

Dybala 2015 óta áll az Öreg Hölgy szolgálatában, azóta 240 tétmérkőzés során 97 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját, és a kiszivárgott információk szerint nem feltétlenül kívánja meghosszabbítani 2022-ig érvényes szerződését a torinói klubnál. Az argentin légiós az öreg kontinensen eddig csak Olaszországban játszott, hiszen a torinóiakat megelőzően a Palermo játékosa volt 2012-től 2015-ig, de angol klubok már régóta kacérkodnak a leigazolásával, korábban Pochettino már a Spursnél is megkörnyékezte őt.