Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországba kerülhet az Arsenal játékosa – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóértesülések szerint az Arsenaltól jelenleg az Atlético Madridban szereplő középpályás hamarosan egy olasz csapathoz kerülhet az idény hátralévő részére…

 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, valóban idő előtt érhet véget Lucas Torreira kölcsönjátéka az Atlético Madrid csapatánál. A La Nazione legfrissebb információi szerint az Arsenal csapata rövidesen visszahívja a “Matracosoktól” az uruguayi karmestert, és az évad hátralévő részére az olasz bajnokságban (Serie A) érdekelt Fiorentinához készül irányítani őt.

A 24 éves középpályás annak idején hazájában a Montevideo Wanderers csapatában nevelkedett, majd nagyon fiatalon Európában került, Olaszországban a Pescara és a Sampdoria együtteseiben szerepelt. Két és fél évvel ezelőtt kötött ki az “Ágyúsoknál” mintegy 28.7 millió euró ellenében. Bemutatkozó idényében még 50 tétmeccsen szerepelt a londoni együttes színeiben, míg az elmúlt kiírásban 39 pályára lépés jutott neki, azonban erre a szezonra kölcsön adták az Atléticónak, ahol eddig 11 tétmeccsen szerepelt, jobbára csak csereként.

A firenzei gárdára ráfér az erősítés, hiszen 15 forduló alatt szerzett 15 pontjával mindössze a 20 csapatos Serie A-s mezőny 14. helyén tartózkodik.