Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol másodosztályból igazolhat védőt a Bayern München! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München gárdájának legújabb kiszemeltje a Readingben futballozó Omar Richards. A balhátvédet ingyen szerezheti meg a német rekordbajnok.

Az angol másodosztályban szereplő Reading gárdájának balhátvédje, Omar Richards a Bayern München legújabb célpontja a The Athletic értesülései szerint. A 22 esztendős futballista aktuális szerződése az idény végén lejár, így bárkivel szabadon tárgyalhat és a nyár folyamán ingyen távozhat. Az angol szaklap leírása alapján Richards olyan típusú játékos, mint már a Bayernben futballozó Alphonso Davies. A bajoroknak azért lehet szüksége új balhátvédre, mivel David Alabával még mindig nem sikerült megegyezniük, az osztráknak pedig szintén lejár a szerződése az idény végén. Az ő feladatát a későbbiekben Lucas Hernández láthatná el, így Davies egyedül maradna a bal oldalon, ezt a helyzetet pedig Nagy-Britannia egyik legnagyobb ígéretével oldanának meg a müncheniek.

Richards 2017 nyara óta szerepel a Reading felnőttei között. A klub mezét eddig 83 alkalommal ölthette magára és 3 gólt jegyzett. Piaci értékét 2 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.