Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok játékos az Arsenal célkeresztjében! – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal gárdája a nyáron megpróbálja ingyen megszerezni a PSG középpályását, Julian Draxlert.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Arsenal mindenképp szeretné megerősíteni a középpályáját, leginkább a következő nyári átigazolási időszakban. A Bild riportere, Christian Falk szerint az “Ágyúsok” fő célpontja továbbra is a Dortmundban futballozó Julian Brandt, de rajta kívül már Carlos Solert is hírbe hozták a londoniakkal. A német szaklap beszámolója alapján a legújabb kiszemelt a PSG-ben futballozó Julian Draxler lehet, akinek az idény végén lejár a szerződése és messze nem számít meghatározó játékosnak a francia sztárcsapatnál. Az Arsenal épp a világbajnok játékos lejáró kontraktusát szeretné kihasználni, mivel jelenleg anyagilag nem állnak túl jól.

Draxler 2017 januárja óta erősíti a párizsi alakulatot, amelynek színeiben eddig 150 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 22 gólt és 33 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a transfermarkt.