Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Lionel Messi ismét történelmet írt

A Barcelona kiütéses győzelmet aratott a Granada ellen a spanyol bajnokság (La Liga) szombati játéknapján, miközben a katalán klub legendás alakja újabb különleges tettet vitt véghez…

A szombati duplájának köszönhetően Lionel Messi immár 11 találatnál jár a 2020-2021-es bajnoki szezonban, vagyis az egymást követő 15 idényben lépte át a 10 gólos határt, melyet korábban a Barcelona klasszisát megelőzően a spanyol bajnokság (La Liga) történetébe még senki sem ért el.

Mint ismeretes, a hatszoros aranylabdás a mostani szezont megelőzően benyújtotta távozási szándékát a vezetőségnek, melyet azonban elutasítottak és csak a 700 millió eurós kivásárlási ára megfizetése esetén engedték volna el. Több csapat is szívesen látta volna, azonban ezt a csillagászati összeget érthető módon senki nem tudta megfizetni, így Messi végül úgy döntött, hogy a szabályok szerint kitölti szerződését és még egy évet marad a katalán csapat alkalmazásában.

A közelmúltban úgy fogalmazott, hogy nyáron fog dönteni a jövőjéről, ám korábban biztosra vett távozását a rajongók szerint még meggondolhatja. Bizakodásra adhat okot, hogy az elmúlt hetekben újra egyre motiváltabban kezdett el futballozni, és a heti két meccsén négy gólt szállított.