Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “nem követhetik el még egyszer ugyanazt a hibát…”

Az elmúlt hétvégén csak gól nélküli döntetlent játszó Real Madrid csapatánál tanácsadói poszton dolgozó egykori legenda véleménye szerint teljesen egyértelmű, hogy mi lesz a “királyi gárda” lejáró szerződésű ikonjának jövőbeli sorsa…

A Real Madrid csapatának egykori világbajnok klasszisa, Jorge Valdano biztos benne, hogy a jelenleg már jó ideje húzódó huzavona végén Sergio Ramos maradni fog a fővárosi csapatnál:

“Mindkét fél számára hiba lenne, ha nem történne meg a szerződésének meghosszabbítása. Emlékezzenek csak rá, mi történt Cristiano Ronaldo távozása után, még egyszer ekkora hibát nem követhetnek el. A csapat BL-címek, a játékos Aranylabda nélkül maradt. Csak idő kérdése, hogy a felek felismerjék, mekkora szükségük van mindkettejüknek kölcsönösen egymásra. Biztos vagyok benne, hogy hosszabbítani fog.”

Ramos 2005-ös bemutatkozása óta másfél évtizede alatt legenda státuszba emelkedett a kultikus klubnál, miután már több mint 650 tétmérkőzést játszott a fővárosi klub szerelésében, a közelmúltban pedig 100. gólját is megszerezte a patinás egylet mezében. A 34 esztendős hátvédért távozása esetén hatalmas lehet az érdeklődés, hiszen európai topcsapatok mellett MLS-klubok is szívesen látnák őt, amennyiben valóban a váltás mellett határozná el magát.