Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpoolnál bíznak abban, hogy meghatározó játékosuk hosszabbít – sajtóhír

A Vörösök menedzsere nagyon szeretné, ha középpályásának sikerülne megegyeznie a klub illetékeseivel kontraktusának megújításáról.


A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp reménykedik abban, hogy labdarúgója, Gerginio Wijnaldum meghosszabbítja 2021 nyarán lejáró szerződését.

A német mester egyik legkedveltebb játékosa a holland középpályás, ennek következtében nem is meglepő, hogy nagyon bízik a maradásában. A 30 éves játékost a Barcelonával hozták szóba több alkalommal is, ahová a katalánok jelenlegi trénere, Ronald Koeman csábítaná.

“Nagyon bízom benne, hogy sikerrel járnak a tárgyalások. Láthatják, hogy állandóan kap tőlem lehetőséget. Kiváló kapcsolatban állunk egymással” – nyilatkozta Klopp arra az újságírói kérdésre, hogy sikerül-e meghosszabbítani Wijnaldum szerződését.

A 62-szeres holland válogatott labdarúgó 2016-ban érkezett a Liverpoolhoz a Newcastle együttesétől 27,5 millió euróért. A négy és fél idénye alatt 211 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Vörösök színeiben, amelyeken 21 gólt és 16 gólpasszt jegyzett.