Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Messié a döntés, hogy játszik-e!”

A katalánok trénere Ronald Koeman meccs előtti sajtótájékoztatóján Linoel Messi állapotáról is megosztott friss információkat.

“Leo tegnap még egyedül edzett, szombaton edz a csapattal, meglátjuk, hogyan reagál “ – Fogalmazott Koeman szombati sajtótájékoztatóján.

Mint ismert, a hatszoros Aranylabdás klasszis kihagyta a Szuperkupa elődöntőjét, most pedig versenyt fut az idővel, hogy a fináléra bevethető állapotba kerüljön.

“Az utolsó szó az övé lesz, azt illetően hogyan érzi magát. Remélhetőleg játszani tud majd. Természetesen szeretnénk, ha a világ legjobb játékosa is ott lehetne a pályán. A csapat egyértelműen erősebb Leoval. A kreativitása, a kapu előtti hatékonysága pótolhatatlan a számunkra. Viszont ha nem játszik, akkor lesz aki pótolja majd. felkészültünk erre az eshetőségre is.” – Folytatta Koeamn, megjegyezve azt is, hogy nem akar elsietni semmit Messi visszatérésével kapcsolatosan.

“Ha Leo nem 100%-os, nem akarjuk siettetni, hogy pályára lépjen. Fontos meccs vár ránk, de nem ez lesz a szezon utolsó mérkőzése, így erre is ügyelnünk kell!” – Így Koeman.

A katalán sportsajtó egyébként biztosra veszi, hogy Messi ott lesz a Barca keretében, viszont a kispadon kezd majd a Bilbao ellen.

A spanyol Szuperkupa fináléját 21:00-tól a Digi Sport 2 élőben közvetíti!