Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A spanyol élvonalból igazolna játékost a Leicester City – sajtóhír

A Rókák megakarják erősíteni középső sorukat, ugyanis a szezon végén a legjobb négyben akarnak végezni, hogy a Bajnokok Ligájában indulhassanak.


Leicester City a téli átigazolási időszakban a Real Betis játékosát, William Carvalhót szerződtetnék, spanyol és angol sajtóinformációk szerint. A 28 éves labdarúgót 2023-ig köti szerződés a sevillai együtteshez, piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó német transfermarkt.de.

Az angol klub mindenképpen szeretne igazolni egy masszív védekező középpályást, ugyanis úgy gondolják, hogy az idény végéig szűkös a keretük a sűrű menetrend miatt. Több céljuk is van, az egyik az, hogy a Premier League legjobb négy csapata között végezzenek, míg a másik egy esetleges Európa-liga győzelem. A kettő közül, ha csak az egyik is sikerül elégedettek lesznek, hiszen mindkettő Bajnokok Ligája indulást jelentene számukra. A hírek szerint a zöld-fehérek 30 millió euróért hajlandóak lennének megválni a 63-szoros portugál válogatott labdarúgótól.

Carvalho 2018 nyarán csatlakozott a Betishez 16 millió euró ellenében a Sporting csapatától, azóta 71 tétmérkőzésen lépett pályára a spanyol klub színeiben, amelyeken 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett a 28 éves középpályás.