Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ramost műteni kell

Rossz hírrel indult a szombat a Real Madrid és a csapat szurkolói számára, mivel a habfehér gárda csapatkapitányáról, Sergio Ramosról kiderült, hogy meg kell műteni. 

Sergio Ramost a Spanyol Szuperkupa elődöntője óta hátráltatja térdsérülés, ami a kisebb beavatkozások ellenére nem akar javulni. A csapatkapitány sérülésének kezelésére nincs más mód, mint a műtét. A csapat most a kötelező orvosi vizsgálatokat sürgeti, hogy Ramos minél hamarabb kés alá tudjon feküdni. Az operációt Dr. Manu Leyes vezetésével végzik majd, ő felügyelte Asensio térdműtétjét is az előző idényben.

Hivatalos információt nem közölt a klub arról, hogy mennyi időt kell kihagynia, de egybehangzó sajtóértesülések szerint 2 hónap kihagyás vár a védőre. Így biztosan kihagyja az Atalanta elleni BL-párharcot, ám az még biztosítható a sikeres beavatkozással, hogy az idény hajrájában bevethető legyen.

Nem Ramos az egyetlen sérült a Real Madridnál, jelenleg csak 16 játékos áll Zinedine Zidane rendelkezésére a felnőtt csapatból a Huesca elleni bajnoki mérkőzésre.

FRISSÍTÉS! A Real Madrid azóta hivatalos közleményt is kiadott, miszerint ma sikeresen megműtötték Sergio Ramos bal térdének belső meniscusát.