Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FA-kupa: a Leicester az utolsó pillanatban nyert, Nagy Ádámék idegenben búcsúztak – videóval

Az angol FA-kupa nyolcaddöntőjében a Leicester City és a Sheffield United is egygólos sikert aratott: a Rókák a Brightont gyűrték le a véghajrában, míg Chris Wilder alakulata a Nagy Ádámot foglalkoztató Bristol City ellen győzedelmeskedett.

Brendan Rodgers legénysége alaposan megizzadt, a Brighton ugyanis abszolút felvette a versenyt ellenfelével a King Power Stadionban. A félig-meddig tartalékosan felálló együttesek csatája végül a rendes játékidő legvégén dőlt el: a 95. percben a csereként beálló Kelechi Iheanacho volt jó helyen egy szemfüles, gyorsan elvégzett sarokrúgást követően. A Rókák tehát megkönnyebbülve várhatják a negyeddöntős sorsolást.

Leicester City FC – Brighton & Hove Albion FC 1–0 (0-0)
Gólszerző: Iheanacho (90+5.)

A találkozó videós összefoglalója:

Az utóbbi hetekben feltámadni látszó Sheffield hozta a kötelezőt másodosztályú ellenfelével szemben: a Blades a rutinos csatár, Billy Sharp tizenegyesével harcolta ki helyét a legjobb nyolc között – mindezt úgy, hogy a vendégek emberhátrányban futballoztak a második félidő lényegi részében. A Bristol magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám az 57. percben szállt be a játékba.

Sheffield United FC – Bristol City FC 1–0 (0-0)
Gólszerző: Sharp (65. – büntető)
Kiállítva: Mawson (66.)

A találkozó videós összefoglalója: