Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Megrekedtek a középpályással a tárgyalások

A Vörösök labdarúgója nem elégedett a felvázolt szerződéshosszabbítási ajánlattal, így parkolópályán áll jelenleg a helyzete, amelyet ő nem biztos, hogy annyira bán, mert a Barcelona trénere szívesen tudná a csapatában.


A Liverpool hónapok óta próbálkozik Georginio Wijnaldum kontraktusának megújításával, amelyért mindeddig hiába küzdöttek és lehet, hogy a napokban ellőtték utolsó puskaporaikat. A probléma az az egészben, hogy a szerződése 2021 június 30-án lejár, ezáltal ingyen távozhat a nyáron.

A 30 éves középpályás nem biztos abban, hogy az angol gigásznál szeretné folytatni karrierjét, ennek következtében első körben nem is volt hajlandó tárgyalni a klub illetékeseivel még tavaly ősszel. Azóta viszont több alkalommal is asztalhoz ültek a felek, de végső megállapodás nem született, mert a hírek szerint Wijnaldum a Barcelonába szeretne szerződni, ahová honfitársa, Ronald Koeman nagy erőkkel csábítja. A katalánoknál pedig most ez kiváló üzlet lenne, ugyanis gazdasági válságban van a spanyol gigász, így egy ingyen érkező remek középpályás, mondhatni aranyat ér számukra jelen pillanatban.

A 70-szeres holland válogatott labdarúgó 2016-ban érkezett a Liverpoolhoz a Newcastle együttesétől 27,5 millió euróért. A bő négy és fél idénye alatt 219 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Vörösöknél, amelyeken 22 gólt és 16 gólpasszt jegyzett.