Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Hosszasan beszélt horror-sérüléséről a mexikói csatár!

Mint ismert, a Wolverhampton sztárja, Raúl Jiémenez egy David Luizzal történt, szerencsétlen ütközést követően november vége óta harcképtelen. A mexikói csatár koponyatörése után lábadozik, amelyről először beszélt hosszabban a nyilvánosságnak.

Úgy tűnik, ha lassan is, de továbbra is pozitívan halad Raúl Jiménez felépülése.
A 29 esztendős csatár a mexikói EstiloDF-nek adott legutóbbi interjújában is erről, illetve az ominózus ütközés következményeiről nyialtkozott.

“Borzalmas és roppant komplikált volt az egész helyzet! Nem emlékszem pontosan a történtekre. Minden olyan homályos. Arra emlékszem tisztán, hogy a kórházban ébredek, miután sikerült a műtétem.” – Kezdte felidézni a történteket a mexikói válogatott sztárja.

“Az igazán komplikált az volt, amikor hazamehettem a kórházból, de oda kellett figyelnem arra, hogy mit szabad és mit nem szabad csinálnom. Minden egyes mozdulatot lassan és nagy odafigyeléssel kellett végeznem, még a legegyszerűbbeket is, kezdve azzal, hogy az ágyban reggeliztem… Borzalmas volt. A barátnőmnek rengeteget köszönhetek, aki végig mellettem állt, ha kellett szó szerint támogatott, Ő volt az, aki mindenben segített abban a nehézségekkel teli időszakban.” – Így Jiménez, aki vélhetően minden futballszurkoló nagy örömére kijelentette, hogy a legfontosabb célja 2021-ben az, hogy újra pályára léphessen. “Remélem már nem kell sokat várnom rá!” – Így a kiváló csatár.

A Wolves csatárának visszatéréséről egyébként a napokban nyilatkozott a klub honlapjának a csapat menedzsere, Nuno Espirito Santo is.
“Raúl felépülése jól halad, csak jó hírekkel szolgálhatok. Fokozatosan halad előre, az eredményei pedig fantasztikusak! Természetesen túl korai lenne még jóslatokba bocsátkozni a visszatérését illetően, de látva hogy minden egyes nap milyen intenzitással és elszántsággal dolgozik, igazán pozitívak lehetünk!” – Fogalmazott a portugál szakember.