Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: Diego Simeone várna még a szerződésének meghosszabbításával – sajtóhír

Az argentin szakember kecsegtetőnek tartja az ajánlatot, amelyet a klub vezetősége kínál neki és élne is a lehetőséggel, de inkább kivárna az idény végéig.


Az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone, spanyol sajtóhírek szerint egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Marcatosok vezérkarától, amire szívesen mondana igent, azonban kivárna a szezon végéig, mert még korántsem biztos, hogy begyűjt bármilyen címet is a gárdával.

A spanyol gigász vezetősége a jelenleg 2022-ig szóló kontraktust további két évvel toldaná meg, aminek értelmében 2024-ig maradna az argentin tréner a csapatnál. Persze ez egy igazán szép fizetésemelést is tartalmazna, ezért is válhat nagyon kecsegtetővé az ajánlat az 50 éves szakembernek, de ő címeket szeretne nyerni elsősorban a csapattal, csak utána foglalkozna a kontraktusának megújításával.

Az Atlético toronymagasan vezette a bajnokságot, azonban az elmúlt öt bajnokijából csak két összecsapást tudott megnyerni. A legutóbbi kettőből mindösszesen egyetlen kvótát gyűjtött a Levante elleni mérkőzéseken, így az ősi rivális Real Madrid felzárkózott három pontra, de a Matracosok egy meccsel kevesebbet játszottak.

Simeone 2012 január elseje óta edzi az Atletit, az azóta eltelt 8 év alatt 510 tétmérkőzésen irányította a spanyol együttest, amelyeken 308 győzelmet könyvelhetett el 117 döntetlen és 85 vereség mellett.